Lirik Lagu Keranamu Malaysia - Lagu Patriotik

[Kumpulan Lirik Lagu] Lirik Lagu Keranamu Malaysia dari Lagu Patriotik merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam blog ini untuk Lagu Patriotik. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini "Buruh nelayan dan juga petani Gaya hidup kini dah berubah Anak-anak terasuh mindanya Lahir generasi bijak pandai ...". Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.  Lirik lagu penuh Keranamu Malaysia dari Lagu Patriotik adalah seperti berikut:

Lirik Lagu Keranamu Malaysia

[chorus]
Buruh nelayan dan juga petani
Gaya hidup kini dah berubah
Anak-anak terasuh mindanya
Lahir generasi bijak pandai

Pakar IT pakar ekonomiaguh sukan dan juga jutawan
Berkereta jenama negara
Megah menyusur di jalan raya

Alam siber teknologi terkini
Kejayaan semakin hampiri
Biar di kota ataupun desa
Kita semua pasti merasa bangga

Keranamu kami mendakap tuah
Keranamu kami bangsa berjaya
Keranamu kami hidup selesa
Limpah budi kemakmuran Negara

Keranamu kami bebas merdeka
Keranamu nyawa dipertaruhkan
Keranamu rela kami berjuang
Demi bangsa kedaulatan Negara

[chorus]

Keranamu negara Malaysia
Malaysia…
Terima kasih Malaysia!

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Keranamu Malaysia dari Lagu Patriotik samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu Keranamu Malaysia - Lagu Patriotik didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel