Lirik Lagu Sebelum Nafas Terhenti - Xpose

[Kumpulan Lirik Lagu] Lirik Lagu Sebelum Nafas Terhenti dari Xpose merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam blog ini untuk Xpose. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini "Terlalu aku tahu semua di jasadku hanya ada satu abadi yang milikku ...". Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Lirik Lagu Sebelum Nafas Terhenti - Xpose

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.  Lirik lagu penuh Sebelum Nafas Terhenti dari Xpose adalah seperti berikut:

Lirik Lagu Sebelum Nafas Terhenti-Xpose

Terlalu aku tahu
Semua di jasadku
Hanya ada satu abadi yang milikku

Andainya aku tahu kembali ku padamu
Hanya amalanku bekalan ke syurgamu

Lagi ada nafas ini
Engkau tetap ku miliki
Moga basah air mata
Kau terima penyesalan

Lagi ada nafas ini
Engkau tetap ku miliki
Rasa rindu yang abadi
Kekal padamu kekasih

Andainya aku tahu
Kembali ku padamu

Lagi ada nafas ini
Engkau tetap ku miliki
Moga basah air mata
Kau terima penyesalan

Lagi ada nafas ini
Akan tetap ku renangi
Walau jurang yang ku daki
Hingga nafas ku terhenti

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Sebelum Nafas Terhenti dari Xpose samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu Sebelum Nafas Terhenti - Xpose didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel